Akinek fontos, hogy milyen súlya van a bringájának, az értékelni fogja a Brompton új, könnyebb,  P-Line modelljét, amely mindössze 9.65 kg-ot nyom. A korábbi modellektől eltérően négy fokozatú váltóval gyártják, a fékek pedig a korábbi típusokhoz hasonlóan jó minőségűek.

 

P-Line H4L Storm Grey Metallic

1.187.590 Ft ÁFÁ-val

ÁPRILISBAN ÉRKEZIK!

A könnyebb alkatrészeknek és a 45 éve tartó folyamatos műszaki módosításoknak köszönhetően a P Line modell vonzerejét,  könnyű tömegének köszönheti,  mivel ennek az összecsukható kerékpárnak a súlya 1.85 kg-mal kevesebb, mint a hagyományos Brompton modellek.

A legújabb P-Line 9,65 kg-os tömege annak az eredménye, hogy a hagyományos változathoz képest, az acélvázas eredeti  hátsó elemeket és villákat titánnal helyettesítik és további, csak az alkatrészekkel összefüggő súlycsökkentő megoldásokat alkalmaztak. A felfüggesztési blokk maximalizálja a hatékonyságot és a reakciókészséget. A titán elemek lengéscsillapító hatása kellemesebb rugózást biztosít. A négy sebességfokozatú váltó még könnyebbé teszi a váltást bringázás közben!

A Brompton mérnökcsapata továbbfejlesztette a hordozhatóságot. Ezzel a kerékpárral könnyű mozogni. Az új, kettős reteszelésű nyeregcső rendszerünknek két pozíciója van: teljesen lefelé a tároláshoz vagy félig felfelé a guruláshoz. A nagyobb, könnyebb gördülő kerekeknek köszönhetően az egyenetlen talajon is a korábbi modelleknél is jobban gurítható.

A P Line is rendelhető S, M, vagy H kormánnyal. A képen látható modell S kormánnyal van szerelve.

Tömeg 9.74 kg

Engedélyezett utánrendelésre

Ezek is érdekelhetnek: