A Brompton kerékpár kompakt. kényelmes. összehajtható.

bike-vaz

Egyedi

A Brompton kerékpárok látszólagos és jól felismerhető stílusjegyei ellenére, egyedi és személyre szabhatók. Ahogy az emberi test méretei, a kerékpáros fizikai erőnléte, a domborzati viszonyok különbözőek, úgy a Brompton kerékpárok is a felhasználó igényeihez igazíthatók. A változtatható ergonómiai kialakításon túl, a színek és a kiegészítők széles választéka tesz minden Brompton kerékpárt különlegessé és egyedivé.

gyar

Kézzel készült

A Brompton kerékpárok legendás tartósságát a kézi forrasztás alapozza meg. Szemben az automatikusan, tömeggyártásban készülő hegesztett vázakkal, az alacsonyabb hőfokon kézzel készült forrasztott kapcsolatok nem olvasztják meg a csatlakozó fém profilokat, így nincsennek meggyengítve azok szilárdsága.

Made in London

Az angol Brompton kerékpárok hol máshol készülnének mint Londonban. Nem véletlen, hogy az angol miniszterelnök japán kollégáját is egy klasszikus angol termékkel, egy Brompton biciklivel ajándékozta meg.

Praktikus

Egy Brompton 16”-os kerekei ellenére a nagykerekű bringák tengelytávjával rendelkezve nem egyszer túl is teljesíti a kerékpároktól elvárt stabilitást, sebességet, tekerési élményt. Amiben szinte verhetetlen a forder-bike-ok közt, a speciális összehajtási megoldásából, s az ebből következő összecsukott állapotú helyigényéből adódik. Egy Smart csomagtartójában 2db is kényelmesen elfér, a tömegközlekedési járműveken ingyen szállítható. Nem kell az utcán hagyni, mert akár egy étteremben akár az íróasztal mellett is helye van.

Alkatrészek

Kerékpárok

Tartozékok

Népszerű termékeink:

Népszerű termékeink:

Kérdésed van, írnál nekünk? Itt megteheted: